20 augustus 2008

Building Bitch and Bastard in Kleena Kleene

Vanuit de afgelegen vallei zijn we aan het bouwvakken geslagen tegen betaling. Het plan was de helling van het dak te veranderen voor de looks en ivm de hevige sneeuwval in dit gebied. Tijdens het slopen moesten er steeds meer muren verdwijnen "omdat we nu toch bezig zijn". Uiteindelijk hebben we de hele voorkant van het huis gerenoveerd inclusief het dak. Van te voren hebben we aangegeven 1 augustus weer op de fiets te gaan richting de Rockies. We hadden er tot het begin van de winter kunnen werken.
Het bouwen was een hele ervaring. Iedereen doet hier gewoon waar die zin in heeft en wij deden gewoon mee, haha!
Veel en hard gewerkt. Het resultaat is echt wel goed geworden en Jay en Chris waren zeer tevreden en blij dat dit project eindelijk afgerond was.

Naast het werken hebben we heel veel lol gehad met Jay en Chris. Canoe gevaren, in een waterval gedoken, veel lekker gegeten en films gekeken.

We hadden onze eigen carvan en een 4x4 om mee te rijden. Na 26 dagen werken en 4 vrije dagen werd het tijd om te gaan. Na zo een lange en intensieve tijd best heel gek om verder te gaan. Dit gebied is absoluut de moeite om terug te gaan. Om de natuur en de mensen die we hebben leren kennen en de kansen die er zijn.

Geen opmerkingen: