10 december 2008

Voorproefjes

Het is nog steeds zonnig en vrij warm!! De wegen waar we op fietsen zijn over het algemeen slecht. Waar we op fietsen noemen ze gravel maar het zijn enorme keien waar je tussendoor en omheen moet stuiteren. Op dit moment waait de wind hard. Het is heerlijk om er een gangmaker bij te hebben.
Het zijn de vingeroefeningen voor de Carratera zo lijkt het...

Het is heerlijk om weer onderweg te zijn. Lekker fietsen en buiten. Het is ons nog veel te druk in het gebied waar we nu zijn maar dat wordt nog wel anders.
Vanuit Santiago met de bus naar Pucon was prima vol te houden. Een nachtbus met vet luxe stoelen. Nu zijn we in Futrono. We fietsen door het Chileense merengebied op weg naar Puerto Montt.

Dinsdagnacht voor het eerst weer in het wild gekampeerd. Na een heel ¨gesprek¨ vooral door Taeke (wij konden ons lachen niet meer inhouden omdat niemand er iets van begreep) met een vrouw, werden we door een man bij een superplek langs een rivier gedropt. Dat was wel het moment van de dag.
Met Taeke hebben we nu elke dag zo een moment lijkt het, haha!!

De mogelijkheden voor internet zijn iets beperkter maar we zullen jullie proberen regelmatig te laten weten hoe het gaat.

Succes met de herfstige winter.

2 opmerkingen:

Foeke zei

gossie, die woord verificaties zijn ook niet allemaal even duidelijk! Kan ook aan mij liggen natuurlijk maaaarrrr.....een paar keer heen en weer klikken en je hebt de verificatie die lekker makkelijk is!
Dat terzijde!
Jullie zijn dus van de ultieme rust in de drukte terecht gekomen.
Wordt wel weer anders begrijp ik uit jullie verhaal! Ik ben benieuwd!!!
Dikke tút, Foeke

Unknown zei

Heeeeeeey mochten jullie op de hoogte willen blijven van wat er in de wereld speelt kun je altijd even op www.stadaanhetwad.nl kijken!

Groeten!